Lifestyle

Thermal Baths

Hi love! On my recent trip to Budapest I had a great experience in the thermal baths called Szechenyi. Not only my mother talked nicely about it before we left but I also got the recommendation from others. It was definitely also worth it! The baths are located on top of some hot springs that makes the water incredibly warm, it was so nice. There were a lot of rooms with baths with different temperatures and smells. One of the most amazing parts was sitting outside in a warm bath while it rained, it felt almost unreal.

***

Hej elskede! På min nylige tur til Budapest havde jeg en fantastisk oplevelse i de termiske bade kaldet Szechenyi. Ikke kun havde min mor talt pænt om det, inden vi tog afsted, men jeg havde også fået anbefalingen fra mange andre. Det var også det hele værd! Badene ligger oven på nogen kilder, som gør vandet utrolig varmt, det var noget så rart. Der var mange rum med bade af forskellige temperaturer og dufte. Noget af det mest fantastiske var at sidde udenfor i et varmt bad, imens det regnede, det føltes næsten uvirkeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *