Fashion

Autumnal Feelings

Hi love! Now I for real can’t run from it any longer. It is to a great extent autumn. I felt it as soon as I got out of the plane in Kastrup last Friday. It has become significantly colder, the leafs are starting to brown and I’ve been wearing big knits the last couple of days.

Today was not by any means different. I wore this lovely knit that I bought from H&M Conscious in Budapest. I used it together with these flared jeans fro 2NDDAY to give some length and for a small handbag, my Gucci bag. I think I’ll get a lot of wear out of this outfit this fall.

***

Hej elskede! Nu kan jeg for alvor ikke løbe fra det længere. Det er i den grad blevet efterår. Jeg mærkede det, så snart jeg steg ud af flyveren i Kastrup i fredags. Der er blevet væsentligt koldere, bladende begynder at brune, og jeg har haft de store strik på de sidste par dage.

I dag var ikke spor anderledes. Jeg havde denne her dejlige strik på, som jeg købte fra H&M Conscious i Budapest. Den brugte jeg sammen med de flared jeans fra 2NDDAY for at give noget længde og som en lille håndtaske, min Gucci taske. Jeg tror, jeg kommer til at bruge det her sæt meget i efteråret.

Knit: H&M – Jeans: 2NDDAY – Bag: Gucci

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *