Lifestyle

Sightseeing, Market & Night Out

Hi loves! No I’m not entirely done writing about my vacation to Budapest last week. Wednesday the 2th of October we began the day with taking a bus to Memento park which was a park with sculptures from the cold war. After that we went back to the town center to eat lunch on a grand market in the city.

After lunch we saw the worlds next biggest jewish synagogue which was very beautiful! We took a quick look on Hösök ter before heading on to the thermal baths but I’ll be talking more about that in a coming post. In the evening I ate with my mother before going out with her students to explore Budapest by night. It was both a good day and night.

***

Hej elskede! Nej, jeg er ikke helt færdig med at fortælle om min ferie til Budapest i sidste uge. Om onsdagen d. 2. oktober startede vi dagen med at tage en bus til Memento park, hvilket var en park med skulpturer fra den kolde krig. Derefter tog vi tilbage til midtbyen for at spise frokost på et stort marked i byen.

Efter frokost så vi verdens andenstørste jødiske synagoge, som var meget smuk! Vi så hurtigt Hösök ter, inden vi tog videre til de termiske bade Szechenyi Bath, men det kommer jeg til at fortælle lidt mere om i et kommende opslag. Om aftenen spiste jeg med min mor, inden jeg tog med hendes elever ud for at udforske bylivet i Budapest. Det var både en god dag og aften.

Jacket: Vintage – Dress: From Turkey – Bag: Unlimit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *