Fashion,  Lifestyle

Opera In Budapest

Hi love! I’ve already made a few posts about my small vacation to Budapest and here comes one from our second night which was Tuesday the first of October. Before we left my mom got the idea that we should go to the opera in Budapest since it’s significantly cheaper than at home. We therefore saw Camma Burrata. The opera was subtitled in english and there was an unexpected element with some dancers that gave the show som dynamic. Before that we ate at a thairestaurant and after a little drink.

***

Hej elskede! Jeg har allerede lavet et par opslag om min lille ferie til Budapest, og her kommer et fra vores anden aften som var tirsdag d. 1. oktober. Inden vi rejste, kom min mor med den idé, at vi skulle i operaen i Budapest, da det er væsentligt billigere end herhjemme. Vi tog derfor ind og så Camma Burrata. Operaen var tekstet på engelsk, og der var et uventet element med dansere, som gav forestillingen lidt dynamik. Inden da stod den på mad på en thairestaurant og en lille drink efter.

Jumpsuit: Vintage – Bag: Unlimit – Shoes: H&M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *