Fashion,  Lifestyle

City-Watching, Museums & Shopping

Hello again from Budapest! I can see on the pictures and events that I have a lot to share from my days here in Budapest. So here comes another post from Tuesday the first of October that was our first whole day. The day started with a small city walk to see the Basilika and after that we continued to the Museum of terror. In the lunch break I took the opportunity to take a look at a store called Retrock that sells vintage designer clothing. What a nice store!

After that we went to the Holocaustmuseum that is always an interesting and scary experience. After that we had some free time so I went to Central Europes biggest shopping mall, West End, with some of my moms students before we went to the opera at night, but I will talk more about that in an upcoming post.

***

Hej igen fra Budapest! Jeg kan godt se på billederne og oplevelserne, at jeg har en del at dele ud af fra mine dage her i Budapest. Her kommer der så lige et opslag mere fra tirsdag d. 1. oktober, som var vores første hele dag. Dagen startede med en lille byvandring for at se Basilikaen, og derefter videre til Terrormuseet. I frokostpausen var der mulighed for, at jeg kunne tage et kig i en butik, som jeg havde læst om kaldet Retrock, som sælger vintage designer tøj. En så fin butik!

Efter det tog vi på Holocaustmuseum, som altid er et spændende og skræmmende emne. Der var lidt fritid derefter, så jeg tog med nogen af mine mors elever i Centraleuropas største shoppingcenter, West End, inden vi skulle i operaen om aftenen, men det kommer der mere om i et andet opslag.

Dress: Vintage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *