Fashion

Hairbands & Pleats (Trendtalk)

Hi loves! I thought we should have a little trendtalk. This is at least about two trends I’ve fallen in love with. Firstly we have the pleated material but I don’t think it’s new information that that is a trend, it has been so for a long time! Despite that I’m still into it in all shapes and extents and it doesn’t seem like it’s going anywhere any time soon.

The other thing that I wanted to address is hairbands and similar accessories for the hair. To people that like me has a big and often uncontrollable hair then we welcome any trend that might get some kind of control over it. Hairbands and clips are genius for exactly that. What trends have you been in love with lately?

***

Hej elskede! Jeg synes, vi lige skal have en lille trendssnak. Det her omhandler i hvert fald to trends, jeg har forelsket mig i. Først har vi det plisserede materiale, men det er vidst ikke lige frem ny information, at det er en trend, det har det være længe! Jeg er dog stadig vild med det i alle former og udstrækninger, og det virker heller ikke, som om den går nogen steder lige foreløbig.

Den anden ting som jeg gerne vil nævne er hårbånd og lignende accessories til håret. Til folk der som jeg har et stort og ofte ustyrligt hår, så velkommer vi alle trends, der måske kan få en eller anden form for kontrol over det. Hårbånd og klips er geniale til lige præcis det. Hvilke trends har du været forelsket i på det seneste?

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *