Fashion,  Lifestyle

Friday Bar, Garage Sale & Birthday

Hello loves! How are you? I’ve had a really great weekend. After my classes on Friday then me and my class went down to the Friday bar at SDU and the few beers I thought that I would drink ended with a night out and a very drunk evening (ups).

When I on Saturday managed to pull myself together to pack a bag and made my self somewhat presentable I went on a garage sales with my mother. I did a few good finds that you definitely will see in coming posts. After that we packed the car and drove to Copenhagen to celebrate my aunts 50 years birthday. It was such a nice evening with good food, dancing and drinks.

On Sunday it was back home again and even though I’m a bit tired then it was all the festivities and experiences from this weekend worth it.

***

Hej elskede! Hvordan har du det? Jeg har haft en rigtig god weekend. Efter mine lektioner fredag tog jeg med mit hold ned til fredagsbaren på SDU, og de par øl som jeg havde tænkt, endte med en tur i byen og en meget fuld aften (ups).

Da jeg om lørdagen fik taget mig sammen til at pakke en taske, og gjort mig nogenlunde præsentabel, tog jeg med min mor på loppemarked. Jeg gjorde mig et par gode fund, som jeg helt klart kommer til at vise i kommende opslag. Derefter pakkede vi bilen og kørte til København for at fejre min fasters 50 års fødselsdag. Det var en rigtig hyggelig aften med god mad, dans og drinks.

Søndag gik turen hjem igen, og selvom jeg er lidt træt, så var det festlighederne og oplevelserne fra weekenden værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *